Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Junior

Jij staat aan de start van je carrière en je bent klaar voor het échte werk. Je zit vol ambitie, je volgt de nieuwste ontwikkelingen en je bent op zoek naar een fijne werkplek om dit toe te passen in de praktijk. Bij SMK zit je goed!

Bij ons krijg je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en nieuwe interesses te ontdekken. Ook zorgen we voor voldoende doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. We streven naar een goede balans tussen werk en privé.

Wat bieden we jou?

Heel veel! Het belangrijkste: de mogelijkheid om jezelf in de volle breedte van ons vakgebied te ontwikkelen. Het beste uit jezelf halen, dat is wat we stimuleren – dag in, dag uit. Uiteraard is er nog veel meer wat we jou bieden...

Loopbaanontwikkeling

Goede (secundaire) voorwaarden

Leuke en professionele collega’s

Leidinggevende functie

Verantwoordelijkheid voor je team

Work hard, play hard!

Openstaande vacatures

De openstaande vacatures voor junioren in de accountancy zijn:

Relatiebeheerder

Als Relatiebeheerder ben je van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille waarin je een grote mate van vrijheid en ook flexibiliteit hebt. Je stelt jaarrekeningen samen en tevens stel je ook de fiscale aangiften op.

Junior, Senior
Minimaal 24 uur.
Lees meer

Fiscaal Adviseur (RB)

Als Fiscaal Adviseur verricht je in hoofdzaak werkzaamheden met betrekking tot fiscale advisering en het beoordelen van fiscale aangiften, maar je schuwt ook niet om in drukke perioden zelf aangiften te verzorgen.

Senior
24 - 40 uur
Lees meer

Junior Assistent Accountant Samenstel

Als Junior Assistent Accountant Samenstel verricht je in hoofdzaak werkzaamheden met betrekking tot het samenstellen van de jaarrekening en tussentijdse overzichten.

Junior
36 - 40 uur
Lees meer

Accountant (AA/RA)

Als Accountant verricht je, naast werkzaamheden in het kader van de review van uitgevoerde samenstelopdrachten, allerhande advieswerkzaamheden.

Senior
36 - 40 uur
Lees meer

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er niet bij? Toch horen we graag van je. Stuur een open sollicitatie!

Studenten, Senior, Junior
Lees meer
Bekijk alle vacatures

Meer weten?

Ontdek of SMK bij je past!