Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Senior

Jij zet stappen in je carrière, maar je wil meer. Je wil je horizon verbreden of specialiseren, maar vooral jezelf verder ontwikkelen. Jij weet wat je wil, wat jouw talent is en hoe je jouw kwaliteiten optimaal inzet. Als senior weet je een team goed aan te sturen en onze cliënten optimaal te ontzorgen.

Van accountancy en advisering, tot salarisadministratie, fiscaliteiten en audit-diensten. Jouw ervaring en kennis, maken jou een belangrijk onderdeel van ons team. Je ondersteunt, begeleidt en stuurt bij waar nodig. Zo werken we samen naar de beste resultaten voor onze cliënten.

Wat bieden we jou?

De perfecte combinatie van een plezierige en informele werkomgeving én de juiste balans tussen werk en privé. Jij krijgt de mogelijkheid om jezelf in de volle breedte van ons vakgebied te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak zijn er zeker. Het beste uit jezelf halen, dat is wat we stimuleren – dag in, dag uit.

Goede (secundaire) voorwaarden

Leuke en professionele collega’s

Leidinggevende functie

Loopbaanontwikkeling

Verantwoordelijkheid voor je team

Work hard, play hard!

Openstaande vacatures

De openstaande vacatures voor senioren in de accountancy zijn:

Relatiebeheerder

Als Relatiebeheerder ben je van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille waarin je een grote mate van vrijheid en ook flexibiliteit hebt. Je stelt jaarrekeningen samen en tevens stel je ook de fiscale aangiften op.

Junior, Senior
Minimaal 24 uur.
Lees meer

Senior Assistent Accountant Samenstel

Als Assistent Accountant Samenstel verricht je in hoofdzaak werkzaamheden met betrekking tot het samenstellen van de jaarrekening, fiscale aangiften en tussentijdse overzichten.

Senior
36 - 40 uur
Lees meer

Fiscaal Adviseur (RB)

Als Fiscaal Adviseur verricht je in hoofdzaak werkzaamheden met betrekking tot fiscale advisering en het beoordelen van fiscale aangiften, maar je schuwt ook niet om in drukke perioden zelf aangiften te verzorgen.

Senior
24 - 40 uur
Lees meer

Accountant (AA/RA)

Als Accountant verricht je, naast werkzaamheden in het kader van de review van uitgevoerde samenstelopdrachten, allerhande advieswerkzaamheden.

Senior
36 - 40 uur
Lees meer

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er niet bij? Toch horen we graag van je. Stuur een open sollicitatie!

Studenten, Senior, Junior
Lees meer
Bekijk alle vacatures

Meer weten?

Ontdek of SMK bij je past!