Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Studenten

Jij bent nog student of net klaar met je studie. Je staat te springen om in het werkveld aan de slag te gaan. SMK biedt jou de eerste stap in de goede richting. Samen leggen we het fundament en bouwen we verder aan jouw carrière, want jij bent de toekomst.

Als stagiair loop je vanaf dag één al mee met onze specialisten uit de branche. Je leert alle kneepjes van het vak en je komt erachter wat je nou écht leuk vindt. Dat is de vrijheid die je krijgt. Een perfecte start als je het ons vraagt!

Wat bieden we jou?

De perfecte combinatie van een plezierige en informele werkomgeving én de juiste balans tussen werk en privé. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf in de volle breedte van ons vakgebied te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden op zowel persoonlijk als zakelijk vlak zijn er zeker. Het beste uit jezelf halen, dat is wat we stimuleren – dag in, dag uit.

Loopbaanontwikkeling

Goede (secundaire) voorwaarden

Leuke en professionele collega’s

Leidinggevende functie

Verantwoordelijkheid voor je team

Work hard, play hard!

Openstaande vacatures

De openstaande vacatures voor studenten zijn:

Open sollicitatie

Zit jouw ideale vacature er niet bij? Toch horen we graag van je. Stuur een open sollicitatie!

Studenten, Senior, Junior
Lees meer
Bekijk alle vacatures

Meer weten?

Ontdek of SMK bij je past!