Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over ons

Een vooruitstrevend bedrijf met betrokken specialisten, gekenmerkt door een gezonde dosis Twentse nuchterheid. Rust en overzicht in jouw financiën – dat is waar het bij ons om draait. Bij SMK Accountants en Fiscalisten staan wij graag naast jou, om je te adviseren en te ondersteunen in beslissingen die van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.

Alles onder één dak

Bij ons vind je diverse expertises van het accountancy vak onder één dak. Van het voeren van de (salaris)administratie tot het samenstellen en controle van jaarrekeningen, fiscale aangiften en advies. Onze hoge toegankelijkheid en laagdrempeligheid uiten zich in een hoge mate van diversiteit in ons klantportfolio.

Wij stellen ons alvast voor…

Ons team van toegewijde professionals kent een uiteenlopend scala aan expertises. Van accountancy en advisering, tot salarisadministratie, fiscaliteiten en audit-diensten. Samen zoeken we de specialist die het beste bij je past. Wij staan voor jou klaar.

Ronnie de Lange
Relatiebeheerder
Hein Wesselink
Partner
John Schepers
Partner
Huseyin Temel
Assistent Accountant
Jan ter Huurne
Salarisspecialist
Mieke Post
Belastingadviseur/Financieel planner
Petra te Wierik
Secretaresse
Manon Blankvoort - Kerkemeijer
Relatiebeheerder

Jouw carrière op orde.

Dan zit je goed bij SMK! Wij bieden jou de perfecte combinatie van een plezierige en informele werkomgeving. En nog véél meer...